tiistai 8. joulukuuta 2015

Viimeinen jakso!

Muutaman viime viikon aikana on taas tapahtunut paljon. Marraskuun alussa viime postauksen jälkeen meille kevään kirjoittajille pidettiin yo-info, jossa siis kerrottiin kaikki tärkeimmät infot kevään kirjoituksista ja yleisistä järjestelyistä. Vielä ens vuoden puolella taitaa olla myös toinen samantyylinen info, jotta kaikki varmasti muistaa miten siellä kirjoituksissa sitten toimitaan. Muutama viikko sitten oli kans toisen jakson koeviikko. Mulla oli siellä neljä koetta, joista kaikista pääsin kunnialla läpi. :D Äikässä kirjoitettiin tekstitaidon preli eli ylioppilaskoe ilman tarkkoja ylppärisäädöksiä. Kuuden tunnin aikana piti saada kirjoitettua kolme tekstitaidon vastausta.
Viime viikolla alkoi sitten lukiovuosieni viimeinen jakso, joka on itselläni täynnä kertauskursseja kevään kirjoituksiin. En voi vieläkään ymmärtää kuinka nopeesti tää kolme vuotta on taas vierähtänyt ja keväällä pitäisi jo miettiä jatko-opiskelupaikkaa. Onneksi saatiin kuitenkin hyviä vinkkejä jatko-opiskelujen kannalta opon pitämässä jatko-opintoinfossa.
Tutor-vuosikin tulee tammikuussa päätökseensä, mutta ennen sitä mun ryhmällä on vielä muutama yläaste-esittely edessä. Viime viikolla kävimme Siuntiossa, eilen Espoon kristillisessä koulussa ja ens viikolla vielä Nöykkiöön.
Ainiin, ja olihan meillä myös ylioppilasjuhla viime perjantaina. Suomi sai jälleen Jyllasta vajaa 30 uutta ylioppilasta. :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti