tiistai 13. lokakuuta 2015

syysloma!

Abivuoden toinen jakso on alkanut ihan mukavissa merkeissä ja tällä hetkellä ollaankin syyslomalla. Meillä pidetään aina viikon mittainen syysloma ja tarvittavat koulupäivät otetaan koeviikolla lauantaina pidettävistä koepäivistä. Omasta mielestäni lauantaikokeet on ihan hyvä järjestely, sillä viikon mittaista lomaa tosiaankin tarvitaan. :D Viime viikolla sain tietää yo-kokeen alustavat pisteet ja olin ihan tyytyväinen omiin saavutuksiini. Olis toki voinut mennä paremminkin, mutta hyvin meni silti. Noin kuukauden päästä sitten saadaan tietää mitä mieltä ylioppilaslautakunta oli pisteistä. Koeviikon tuloksiakin on tullut tasaiseen tahtiin. Pääsenpä nyt kokemaan elämäni ensimmäisen uusinnan vielä näin abivuonna. xd
Kerroin muutama viikko sitten siitä sähköisen yo-kirjoituksen kokeilusta. Eli tehtiin sellanen äidinkielen harjoitusessee sähköisesti. Kokemus oli tottakai mielenkiintoinen ja omasta mielestäni varsinkin äikkää on paljon mukavampi kirjoittaa koneella kuin käsin. Tosin en ole vielä ihan vakuuttunut siitä, toimiiko sähköinen järjestely kaikkiin kokeisiin.
Maanantaina sitten jatketaan taas koulutöiden parissa! Käykääs kans tutustumassa Jyllan nettisivuihin www.jylla.fi ja sitä kautta löytää myös linkit Facebookiin ja Instagramiin. Ainiin, ja tietenkin toiseen blogiin, jota kirjoitetaan englanniksi. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti